Snilleblixt?!

Jag kom på en sak, eller ne, det gjorde jag inte. Men det är en sak jag inte förstår. Vad menas med "Unika" besökare? xD Jag tror jag är lite dum när det gäller det, eftersom jag inte fattar vad det menas. :$

Long tome no see.

Ja, än en gång är det Johanna som får påminna mig om att jag ska skriva lite i bloggen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag och Johanna ska iaf åka in till Örebro och hälsa på Sofia och Mana. Det ska bli skoj. Har inte träffat nån av dom på rätt länge. Vi får se om vi stannar kvar det över natten eller inte.
Jag tror att nån av mina grannar fyller år idag med, eller har fyllt år, eller ska fylla år snart. För jag hörde nämligen nån säga grattis ute i trapphuset.
Det fick mig att påminna mig om att jag fyller 21 om precis 2 månader idag. Jag börjar känna mig äckligt gammal. :(
Med tanke på att som jag umgås med är typ 2 eller 3 år yngre än mig. Och den som faktiskt är 2 år yngre är egentligen tekniskt sätt 3 år yngre. För han fyller den 28 december och hinner inte ens vara 18 i en månad innan jag fyller 21. Det är lite wierd xD Men jaa. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Nu har jag iaf skrivit lite.
Puss /Sandra

Tröttheten slår till

Klockan är 03:01 och jag är fortfarande vaken.. Vid den här tiden brukar jag har sovit minst 4 timmar i vanliga fall. Men nu sitter jag hemma hos Markus och han spelar CS nu.

Jag sitter vid hans laptop och läser lite olika bloggar. Alla får mig inte riktigt att må sådär bra, dom får mig mest att må dåligt och jag får ångest. Just nu vill jag bara hem och sova, mysa med katterna. Jag tror jag och Markus ska kolla på film snart. Men jag tror också att det egentligen är bäst att jag går hem och sover, för ska antagligen till Peter imorgon, min morbror alltså, för han fyller år. Vet inte hur mkt han fyller, det har jag ingen koll på. Men söt-Sebastian fyller iaf också år imorgon. Och han fyller 2 år.
Jag har köpt 2 bilar till honom. Hoppas han tycker om dom. Det tog ett bra tag innan jag bestämde mig för att köpa dom. Jag tror vi var inne på Leklådan i en timme, om inte mer. Men jag älskar leksaker, jag var tvungen att testa allt som kunde låta.
Tror Markus skämdes liter över mig. Men vem bryr sig. Han vet ju hur jag är så..

Men ska nog som sagt gå hem och gömma mig under täcket nu och sova. Och hoppas att katterna joinar mig i sängen inatt.. För det gjorde dom inte igår natt. Det kändes konstig. Vaknade många gånger av att dom inte var i sängen. Men men. Vad gör man?

Puss på er!

Annorlunda liv?

Igår hade jag en sån här "funderar dag" typ. Jag låg och tänkte på hur mitt liv hade sätt ut om jag hade vuxit upp med mamma och min såkallade pappa. Hur mkt hade varit annorlunda? Vilka vänner hade jag haft? Hade jag haft vänner över huvudtaget? Hade jag haft mina underbara katter? Skulle jag ha rökt? Det finns så jävla många frågor. Frågor som jag aldrig kommer få svar på. Men det skulle ha varit kul att veta hur mitt liv hade varit då.
Det finns just nu så jävla mkt jag skulle vilja skriva. Men jag kan inte formulera tankarna till meningar och ord.

RSS 2.0