yeaah.... -.-

Well, jag och Markus kolla ju på film igår som sagt. The Caretaker. Den var inte så bra som jag trodde, den skulle nog vara en skräckfilm. Men vi skrattade mest. Och Markus tyckte att jag var urusel på att välja film. :$ Jag tycker att jag är rätt bra på det för det mesta.
Nu sitter jag mest och lyssnar på musik. Dave Days såklart! ;D <3
Jag ser lamor på tvn. Fula djur tycker jag, och elaka. Dom spottas. >.< Mkt elakt tycker jag.
Men jaa. Vet inte vad jag ska skriva. har tråkigt iaf.. Så mer musik nu.. Och hoppas på att Markus kommer hem snart. Och nu lät det som att han bor här. Men jag mena ju såklart att han kommer hem till sig snart.
ehh..
bye..
Puss
//Sandra

......

Sitter hemma hos Markus. Vi hade tänkt att kolla lite film och så idag. igen. Gjorde det igår också, då såg vi Wallander Prästen. Den var riktigt bra. Idag ska vi kolla på The Caretaker, tror jag den hette. Yes, så hette den.
Köpte den nya chokladen idag, Marabou Sensation Toffee Walnut. Den är rätt god, men blev lite besviken, trodde ju att det skulle vara nötter i den, men icke. :( Well well. Inte mkt att göra åt.

Som dom flesta vet så brukar ju jag och Markus vara rätt så osociala när vi umgås med varandra. Men idag pratar vi faktiskt med varandra, tro det eller ej. ;D Vi blir duktigare på det där. Vi nördar inte bara, vi kan göra två saker samtidigt.

haha okej, det här inlägget tar skit lång tid att skriva xD Jag gör massa annat samtidigt. Typ spelar bowling på facebook. :$ Men jaa, jag skriver ju iaf. Röksugen är jag också. Så ska röka när jag har skrivit klart höhö. Bara det inte tar för lång tid. Men haha. Jag har ingen aning om vad jag ska skiva mer. Skulle ha kunna lägga ut en ny bild på mig, men nee, sitter ju inte vid min dator, så det går ju inte.
Men ni får en iaf bara för att jag anträngde mig att faktiskt leta reda på en ny bild och spara den på Markus dator. So here it comes ;D


Inte värdlens bästa bild men jaa.. Ni får nöja er, och nu pallar jag inte skriva mer.
Puss
//Sandra

Sol!

Solen tittar fram och den värmen så skönt mot fönstret. Just nu känns det mer som att det är vår och inte hört. Men det kommer väl snart att ändras I think. :/ Lite jobbigt, men det är ju höst och inte vår, så det är ju inte så konstigt direkt. Men aa.. Nog om det. Jag håller på att städar lite. Har fått undan nästan all disk hittils, det känns skönt. Bara att dammsuga golvet här i vardagsrummet som är kvar typ. har dammsugit i köket och i hallen och på toan. Så den största ytan kvar, men det ska allt gå bra. Känns mig rätt pigg och glad just nu, och orken finns. Så det är ju bra.
Lyssnar på kass musik på MTV gör jag med, riktigt dåligt just nu. Men ibland spelar dom ju Taylor Swift och henne har jag fastat för av någon konstig anledning xD Men ja, nu ska jag fortsätta städa innan jag förlorar orken ;D
Puss
//Sandra

En rubrik tack!

Johannah sa till mig för nån dag sen att det var jävligt länge sen jag bloggade. Och hon hade ju såklart rätt. Jag har varken haft orken eller lusten för det. Plus att jag faktiskt inte har haft något att skriva om.
Det finns inte mkt att skriva om nu heller direkt. Förutom att jag antagligen får eget kontrakt på lägenheten väldigt snart. Och det ska ju bli skönt. Men annars har det lixom inte hänt någonting och jag vet inte vad jag ska skriva över huvudtaget.
Vintern är ju påväg nu med storm. Det är kallt som fan nu förtiden och snart kommer väl säkert snön. Och jag är inte så förtjust i det just nu faktiskt. Jag känner mig inte riktigt redo för vintern än. Jag vill ha sommar igen. Sommar hela tiden tack! :D
Men nu har jag verkligen inget mer att säga.
Puss
// Sandra

RSS 2.0