KunskapsCompaniet

Den där utbildningsgrejsimojsen som jag nämde i förra inlägget var ingen utbildningsgrejsimojs. Det är bara nån jävla kurs som inte ger ett skit. Har snart varit där i två veckor, och jag har fortfarande inte lärt mig något nytt. Jag har ju bestämt mig för vad jag vill göra. Och det är att börja plugga igen. Plugga klart gymnasiet så att säga, för att sedan, förhoppningsvis, dra till typ London i ett år för att vara Au-pair där. Och sen gå nån barnskötarutbildning av något slag. Det blir väl antagligen på distans eftersom att det inte finns någon sådan utbildning här i Eskilstuna.
Jag ska på ett möte på Komvux imorgon iaf. Så vi får se hur det blir, och när jag börjar och så. Och jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag ser fram emot att börja plugga. Så jag äntligen kan komma någon stans i mitt liv. Och inte stå och stampa på samma ställe hela tiden. För det är inte så himla kul faktiskt.
Och det här med Företagselev. Hon som har hand om det säger att hon samarbetar med ca 30 företag, bara det att vi tror att det bara är industriföretag hon har kontakt med. Vilket bara intresserar en av alla vi som går den här kursen på Kunskapscompaniet.
Jag är nästan glad över att få komma tillbaka till Jobbcentrum på måndag, och jag verkligen hoppas att det är någon kvar där som jag känner.. Typ Perry eller Pierre. Men det skulle väl vara jävligt typiskt om ingen av dom är kvar. -.-
Well well. Nu ska jag gå och göra något annat helt jävla meningslöst. kanske tvätta håret..

PUSSSSSSSSS
/Sandra

RSS 2.0