FAILBARN

Jadu, jag är inte så bra på att äta just nu. Det tar en halvtimme för mig att äta en normal portion med mos. EN HALVTIMME!? Morfar skrattade lite åt mig när han såg hur jag åt. Det måste ha sätt mkt roligt ut alltså. Imorgon ska jag dock ringa vårdcentralen så dom skriver en remiss till nånstans så jag kan få bort piercingen, för den kan jag verkligen inte ta ur själv, med tanke på att den typ har åkt in i läppen. Skönt värre.

sjuk sjuk sjuk

Jag sitter här hemma och tycker synd om mig själv. Jag är sjuk.. igen.. Jag tycker att jag är sjuk hela jävla tiden.. För några månader sen hade jag öroninflammation och sen har jag varit förkyld, haft feber och allt sånt skit.. Och nu har jag fått en jävla infektion i läppen. Jag ser ut som en jävla anka i fejset. Det suger så förbannat mkt.
Idag skulle ha varit en bra dag, en rolig dag. Virre fyller ju 18 år idag. Vi skulle ut på krogen och grejer, men nu blev det fan inte så, för att jag fick den här jävla infektionen. Jag är så jävla besviken på mig själv. Även fast det inte riktigt är mitt fel att det har blivit så, men det känns som det.
FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT Virre! Jag ville ju att du skulle ha en bra födelsedag. Nu vet jag ju inte riktigt vad du har för dig nu. Men hoppas att du har en bra födelsedag iaf!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag tror att jag tar natten nu. Ha det bra.
Puss

RSS 2.0